Kanaa tulee laitettua usein, koska se on helppoa ja hyvää. Sain ystävältäni kanareseptin joka kuulosti herkulliselle joten päätin käydä ostamassa ainekset kyseiseen Marskin kanaan.Kyseinen kanaherkku on ollut listalla Helsinkiläisessä Pam Pam ravintolassa, jota ei ikävä kyllä enää ole :(
 Kaupassapa ei ollutkaan maustamatonta kanasuikaletta tai maustamatonta rintafilettä, joten ostin sitten koipia. En kyllä jaksanut alkaa koivista perkaamaan lihaa erilleen joten tein kastikkeen erikseen laitoin koivet paistopussiin ja kaadoin kastikkeen pussiin ja sitten uuniin. Riisiä, mielikuvituksettomasti kiehumaan kanan kaveriksi. Kana oli uunissa hivenen liian pitkään, mutta hivenen ylikypsä kana on sopivan pehmeää syötäväksi. Kanasta tuli hyvää, jopa niin hyvää että on pakko tehdä ihan oikeaakin Marskin kanaa joku päivä.

Kotikokin Marskin kanankoivet:
3 maustamatonta koipea (alkuperäisessä  kananpaloja)
1 keskikokoinen sipuli
4 herkkusientä
100g pekonia (alkuperäinen 50g)
1 purkki smetanaa
2dl kermaa
suolaa
mustapippuria

Ruskista ensin sipuli, pekoni ja herkkusieni (ja kanapalat) lisää sitten smetana ja kerma. Jos teet alkuperäistä Marskin kanaa on vuorossa enää riisin lisäys mutta jos laitat koipia niin saat jatkaa. Laita koivet pussiin ja kaada kastike koipien päälle. Koivet uuniin 200 asteeseen n.tunniksi. Sitten koivet riisi pedille, nam :)